Στόχος της  ‘”ALKYONIS TRANSPORT” είναι να συνδυάσει την ασφάλεια με την πολυτέλεια και την άνεση, προκειμένου να χαρακτεί στη μνήμη του πελάτη η εμπειρία του τουρισμού είτε αυτή είναι στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η εταιρία μας διοργανώνει εκδρομές συλλόγων, μαθητών, συνεδρίων καθώς και μεμονωμένων ατόμων (private group) νοικιάζοντας ανά πάσα στιγμή το προσωπικό τους λεωφορείο, τα φημισμένα στο εξωτερικό (mini van Viano). Τέλος, δεν θα πρέπει να παραληφθεί η αναφορά ότι η εταιρία μας ανανεώνοντας συνεχώς το στόλο της με τα πιο σύγχρονα μεταφορικά μέσα, έχει καθιερώσει τη θέση της στην αγορά, ως μια από τις πιο αξιόπιστες, ασφαλείς και ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο του τουρισμού.

Το προσωπικό αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών της εταιρίας.  Άρτια εκπαιδευμένο, γνωρίζοντας ξένες γλώσσες και πάντα διαθέσιμο να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία του πελάτη, φροντίζει να υλοποιεί κάθε πλάνο μετακίνησης με συνέπεια, ακρίβεια, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα σεβασμό.

Στο πλαίσιο εκπαίδευσής τους, η εταιρεία συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών. Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση των βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων Πρώτων Βοηθειών, ενώ οι οδηγοί της εταιρείας είναι σε θέση να παράσχουν τις Πρώτες Βοήθειες σε περίπτωση ατυχήματος, για τη διατήρηση της φυσικής ακεραιότητας του ατόμου, μέχρι την άφιξη των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης.

Αξιοπιστία με Κύρος

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με στελέχη μεγάλων εταιρειών, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, πρεσβείες και τουριστικά πρακτορεία, αποτελούν την έμπρακτη εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Μελη-ΔΣ_2-1074x400